Bedrijven
Onze bedrijven collectie
vraag een offerte aan.

Boeket & Co voor uw bedrijf.

Zakelijke bloemen laten bezorgen.

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen bij uw personeel maar zeker ook bij uw klanten. U doet er als bedrijf alles aan om een goede indruk achter te laten bij uw klanten maar ook binnen uw eigen team. Daarbij zoek je als bedrijf altijd naar de verbinding, de reden waarom een bedrijf gewaarborgd is om te blijven groeien. Bloemen geven niet alleen kleur en geur maar ook rust. Direct leverbaar.

Bloemenabonnement Brievenbusboeket

Wij bieden een maandelijks assortiment aan van brievenbusboeketten afhankelijk van het seizoen welke bloemen op dat moment verkrijgbaar zijn zo blijven we altijd actueel. Wilt u als bedrijf ook uw medewerkers trakteren op een mooi brievenbusboeket of een eigen samengesteld boeket dan bent u bij Boeket en Co aan het juiste adres. Vult u het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw kantoor veranderen in een groene oase van rust?

Boeket en Co kan voor u een passende offerte maken om uw kantoren te vernaderen in een oase van rust voor uw medewerkers.

Luchtzuiverende planten in mooie potten en verse geurende bloemen zorgen ervoor dat collega's minder stress hebben en fijner werken in een omgeving waar zorg en aandacht aan is besteed.

Neem contact met ons op en wij adviseren u graag op maat.