Bloemen Moederdag
Verras uw moeder met bloemen!
Bestel ze bij Boeket en Co

Bloemen bezorgen voor Moederdag

Op 9 mei is het zover! Moederdag 2021. Laat op deze dag een bloemetje bij uw moeder thuis bezorgen.

 

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag van mei. Moeders worden deze dag in het zonnetje gezet. Ze doen immers altijd alles voor ons. De feestdag komt oorspronkelijk uit Amerika en is sinds 1922 in Nederland geïntroduceerd. Bloemen behoren al sinds het begin tot de traditionele Moederdagcadeaus. Dat is niet voor niets. Nederland is echt een bloemenland. Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Een boeket bloemen straalt altijd liefde uit en zegt vaak meer dan woorden.   

Moederdag is een bijzondere dag en dat verdient een bloemetje

Moederdag is een bijzondere dag en dat verdient een bloemetje

We kunnen nu niet meer om Moederdag heen. Het is dè gelegenheid om uw moeder, oma, schoonmoeder … te laten zien hoeveel u haar waardeert en alles wat ze voor u, en eventueel uw broers en zussen, en alle anderen in haar leven doet. Moederdag is een bijzondere dag die we niet zomaar voorbij laten gaan. Moeders worden extra verwend met een ontbijtje op bed, een mooie kaart of een lekker gebakje. Daar hoort natuurlijk ook een mooie bos bloemen bij. Stuur een prachtig vers boeket om uw moeder te verassen op haar speciale dag. Via onze webshop kunt u de mooiste bloemen laten bezorgen van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. 

Brievenbusbloemen

Brievenbusbloemen

U kunt ook kiezen voor bloemen door de brievenbus. Deze brievenbusboeketten worden bezorgd in een feestelijk verpakte luxe geschenkdoos. De bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en vakkundig met de hand door onze specialisten verpakt. Het formaat van ons brievenbusboeket is de standaard maat van een brievenbus. Het voordeel is dat uw moeder niet thuis hoeft te zijn op moment van bezorgen. Juist de verrassing bij thuiskomst is het leukst. U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s of droogbloemen.

Geconserveerde rozen

Geconserveerde rozen

Wilt u echt iets bijzonders geven, kies dan onze geconserveerde rozen. Dit zijn lang houdbare rozen die door een speciaal proces een jaar mooi blijft. Dat is extra lang genieten van deze prachtige bloemen met hun natuurlijke schoonheid en heldere kleuren.

 

Bekijk onze collectie boeketten, brievenbusbloemen, geconserveerde rozen of droogbloemen op de website en bestel direct via onze webshop. Al onze bloemen zijn vers en komen rechtstreeks van onze kweker in Aalsmeer.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!