Bloemen bezorgen Haarlem
Bloemen bezorgen in Haarlem?
Dat kan!

Boeket en Co bezorgt verse bloemen in heel Haarlem en omgeving.

Boeket en Co kan overal in Nederland bloemen bezorgen. Ontdek onze collectie boeketten op onze website en bestel direct via onze webshop. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorten, huwelijk, of gewoon om iemand op te vrolijken, dank je wel te zeggen of goede tijden te herinneren: stuur een mooi boeket bloemen! Dus of u nu op zoek bent naar verjaardagsbloemen, jubileumbloemen, bedankbloemen of een ander bloemengeschenk, Boeket en Co heeft dit voor u.  Maak een keuze uit de verse boeketten of brievenbusbloemen.

 

Maar er is nog meer! Boeket en Co heeft ook bloemen waar u lange tijd van kunt genieten: geconserveerde rozen, zijden bloemen en droogbloemen. Deze bloemen hebben geen onderhoud nodig en zorgen voor de juiste sfeer in huis of op kantoor. Droogbloemen zijn geschikt voor elk seizoen en staan leuk in ieder huis. De droogbloemen zijn nu helemaal hot en happening. Dat is niet zo gek, want ze hebben weinig verzorging nodig en gaan heel lang mee.

 

Bloemen zorgen voor extra gezelligheid en sfeer in huis en op kantoor. Een groot kleurrijk boeket op tafel of mooie tulpen op uw dressoir. Bloemen geven kleur en brengen de natuur naar binnen.

Bloemen voor uw zakelijke klanten of werknemers!

Bloemen voor uw zakelijke klanten of werknemers!

Of u nu uw trouwe klanten, belangrijke klanten of uw eigen personeel wilt belonen, wij hebben een groot assortiment bloemen. Kies uit prachtige verse boeketten, brievenbusbloemen en droogbloemen. Voor bedrijven heeft Boeket en Co vele mogelijkheden voor het bezorgen van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenabonnement voor het bezorgen van bloemen aan uw werknemers of voor verse bloemen bij u op kantoor. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs. Of u nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een topklant of honderden om te geven als relatiegeschenk, we hebben een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen.

Luchtzuiverende planten voor een schonere lucht op kantoor

Luchtzuiverende planten voor een schonere lucht op kantoor

We hebben bovendien speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht op kantoor. Juist kantoren zijn vaak ruimtes waar niet altijd het raam open kan en dan kan een luchtzuiverende plant een goede oplossing zijn. Combineer deze met onze luxe plantenpotten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!