Rozen bestellen

Rozen bestellen bij Boeket en Co

Rozen hebben een lange en kleurrijke geschiedenis. Ze zijn symbolen geweest van de liefde, schoonheid, oorlog en politiek. Van de vroegste rozen is bekend dat ze 35 miljoen jaar geleden bloeiden. De rozenteelt in de tuin begon zo'n 5.000 jaar geleden, waarschijnlijk in China. In de Romeinse tijd werden rozen op grote schaal geteeld in het Midden-Oosten. Ze werden gebruikt bij feesten, voor medicinale doeleinden en als een bron van parfum. Er is zoveel geschiedenis en mythe rond deze bloem en dat maakt de roos zo speciaal!

Geconserveerde rozen

Geconserveerde rozen

Geconserveerde rozen, ook wel preserved roses of de lang houdbare roos genoemd, is helemaal trendy! Dit is namelijk een roos die minstens een jaar goed blijft. Dat wil zeggen niet uitvalt, slap gaat hangen of zijn kleur verliest. Door dit speciale proces kun je extra lang genieten van de mooie kleuren en diverse maten.

Rozen door de brievenbus

Rozen door de brievenbus

Boeket en Co bezorgd rozen door de brievenbus. De rozen worden met veel liefde en zorg ingepakt in een luxe glanzende geschenkdoos. Door deze unieke manier van verzenden is de verrassing altijd groot. Het formaat van ons brievenbusboeket is de standaard maat van een brievenbus volgens de richtlijnen van Post NL.

Valentijn met rozen

Valentijn met rozen

Rozen zijn het perfecte bloemengeschenk voor uw Valentijn. Rode rozen doet ons denken aan romantiek en passie. De roos staat verbonden met de Godin van de liefde (Afrodite). Volgens de mythe werd Afrodite verliefd op een jonge jager en halfgod Adonis die tijdens de jacht verwond raakte. De tranen van Afrodite vielen, vermengd met zijn bloed, op aarde. Dit zorgde ervoor dat de eerste witte rozen, rood kleurde. De rode roos staat sindsdien voor eeuwige liefde.

Vier moederdag met rozen

 

Rozen zijn de meest populaire bloemen op Moederdag. U kunt kiezen voor de traditionele rode roos of juist voor roze of oranje. Rozen zijn er in vele kleuren van zachte kleuren als roze en paars tot felle kleuren als oranje en geel. Elke kleur heeft een andere betekenis.

 

Rood

Rode rozen staan voor liefde, passie en romantiek.

Wit en rood

De combinatie van witte en rode rozen staan voor eeuwigheid, voor altijd samen.

Oranje

Oranje rozen staan voor vrolijkheid, gezelligheid en plezier.

Roze

Roze rozen staan voor romantiek, vriendschap en tederheid.

Wit

Witte rozen staan voor puur, reinheid en maagdelijkheid.

Geel

Gele rozen staan voor energie, vrolijkheid en optimisme.

Rozen voor op kantoor

Rozen voor op kantoor

Rozen zijn ook heel geschikt voor op kantoor. Een mooie verse bos rozen op uw balie, in uw kantine of op de vergadertafel geven de ruimte sfeer en gezelligheid. Maar ook zijn rozen zeer geschikt als relatiegeschenk of voor uw eigen personeel. Wij hebben diverse mogelijkheden voor bedrijven. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.