Over ons

Over Boeket en Co

Boeket en Co is opgericht  door Roy van der Velde vanuit een jarenlange passie voor verse bloemen. Als oud directeur van een miljoenenbedrijf in bloemen is hij nooit de betoverende geur van bloemen vergeten toen hij vroeg in de ochtend zijn bedrijf binnenliep. Met de kennis en de ervaring was de weg geplaveid om te starten.

Dat gevoel van passie voor de bloemen is altijd gebleven en Boeket en Co werd geboren in 2020. We zijn gestart met het leveren aan grote bedrijven, maar doen nu ook leveringen van boeketten en bloemen aan consumenten. We vinden het belangrijk om mee te gaan met de trends. Daarom leveren wij nu ook droogbloemen, luchtzuiverende planten en mosschilderijen aan kantoren en consumenten. 

LAATSTE NIEUWS
In actie voor de Voedselbank

In actie voor de Voedselbank

Boeket & Co in actie voor de Voedselbank! Van iedere bestelling in de webshop hebben we een euro aan de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten geschonken. Daarnaast hebben de cliënten die bij de voedselbank waren aangesloten verse bloemen gekregen. Op woensdag 16 december 2020 overhandigde Noor de bloemen en de opbrengst van de actie aan de Voedselbank. Lees meer op Harderwijkse zaken