Plant & Co
Kies de mooiste planten bij
Plant en Co

Geef uw interieur een groene boost met planten van Plant & Co.

Plant & Co is een onderdeel van Boeket & Co en richt zich alleen op planten voor uw bedrijf of in uw huis. 

Planten zijn weer helemaal de trend! Hoe meer groen, hoe gezonder. Voor elke ruimte is er wel een geschikte plant. Creëer uw eigen jungle met moswanden, grote planten en hangplanten. Of kies juist voor kleinere makkelijke planten in glas of vetplanten. We hebben speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht. Juist voor ruimtes waar niet altijd het raam open kan, is een luchtzuiverende plant een goede oplossing. Plant en Co heeft een ruim aanbod van planten, direct vers geleverd van de kweker.

Topkwaliteit planten rechtstreeks van onze kweker

Al onze planten zijn van topkwaliteit en maken van jouw bedrijf of kantoorpand een sfeervolle ruimte. De planten worden gekweekt in een duurzame veenvrije potgrond. Deze potgrond is ontwikkeld voor optimale condities voor de plant en zorgt voor minder CO2 uitstoot. Zo staan wij garant voor een gezond en kwalitatief hoogwaardig product, waar u lang plezier van zal hebben. 

Planten voor uw bedrijf? Wij zorgen voor de mooiste interieurbeplanting.

Planten voor uw bedrijf? Wij zorgen voor de mooiste interieurbeplanting.

Planten zijn echte eyecatchers in uw interieur! Planten brengen sfeer en zuurstof. Bovendien is het bewezen dat planten zorgen voor minder stress en meer rust. Wij kunnen uw kantoor met verschillende planten met luxe potten inrichten. Maak van uw kantoor een sfeervolle en gezonde omgeving. Zelfs grote palmen voor op kantoor zijn uit voorraad leverbaar. Wilt u advies over welke planten passen bij uw kantoorinrichting of heeft u speciale wensen over de grootte of uitstraling van een plant en pot? Neem contact met ons op! 

Luchtzuiverende planten voor meer zuurstof en minder stress

Luchtzuiverende planten voor meer zuurstof en minder stress

Luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor een schone gezuiverde lucht. Ideaal voor thuis, maar ook op kantoor! De luchtzuiverende kamerplant zorgt ervoor dat uw medewerkers zich beter kunnen concentreren en presteren. Het is bekend dat kamerplanten voor extra zuurstof zorgen, maar niet alle planten zuiveren hierbij ook de lucht. Luchtzuiverende kamerplanten doen dit wel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de juiste planten voor uw bedrijf of kantoorpand. 

 

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

De mooiste planten voor uw interieur
bij Plant & Co